0
What's new: The business case for wellness programs in senior living.

Summit and Trade Show

ICAA Executive Leadership Summit: The business of wellness
Long Beach Hyatt Regency and Long Beach Convention Center,
Long Beach, California,
October 18-19, 2018

Schedule at a glance

Tuesday, October 16, 2018
Registration 4:00 p.m.–6:00 p.m.

Wednesday, October 17, 2018
Registration 7:00 a.m.–6:00 p.m.
Pre-conference sessions – various times

Thursday, October 18, 2018.
Registration 6:00 a.m.–4:00 p.m.
8:00 a.m.–9:00 a.m. Education session (60 min)
9:15 a.m.–10:00 a.m. Ignite education session (45 min)
10:15 a.m.–11:30 a.m. Keynote: Dr. Joseph Coughlin (75 min)
11:35 a.m.–3:00 p.m. Lunch and Trade show Grand Opening
3:00 p.m.–4:15 p.m. Education session (75 min)
4:30 p.m.–6:00 p.m. Education sessions (90 min)

Friday, October 19, 2018
Registration 6:15 a.m.–3:00 p.m.
8:00 a.m.–9:00 a.m. Education session (60 min)
9:05 a.m.–9:35 a.m. Ignite education session (30 min)
9:45 a.m.–10:45 a.m. Design Lab in Trade show (60 min)
11:00 a.m.–12:00 p.m. Education session (60 min)
12:00 a.m.–12:30 p.m. Ignite education session (30 min)
12:30 p.m.–3:00 p.m. Lunch and Trade show
3:15 p.m.–4:15 p.m. Keynote: Ken Dychtwald (60 min)
4:30 p.m.–6:00 p.m. Education session (90 min)

icaa 100 members