0
What's new: The business case for wellness programs in senior living.

CONFERENCE, SUMMIT & TRADE SHOW

ICAA Conference and Trade Show 2018
ICAA Executive Leadership Summit 2018
Long Beach Hyatt and Long Beach Convention Center,
Long Beach, California,
October 18-20, 2018

Wednesday, October 17, 2018

Registration 7:00 a.m.–6:00 p.m.
Pre-conference sessions – various times

Thursday, October 18, 2018

6:00 a.m.–4:00 p.m. Registration
7:00 a.m.–8:15 a.m. Education session (75 min)
8:30 a.m.–10:00 a.m. Education session (90 min)
10:15 a.m.–11:30 a.m. Keynote: Ken Dychtwald (75 min)
11:35 a.m.–3:00 p.m. Lunch and Trade show Grand Opening
3:00 p.m.–4:30 p.m. Education session (75 min)
4:45 p.m.–6:15 p.m. Education sessions (90 min)
6:20 p.m. - 7:30 p.m. Mix & Mingle Trade show hall

Friday, October 19, 2018

6:15 a.m.–3:00 p.m. Registration
6:30 a.m.–7:45 a.m. Education session (75 min)
8:00 a.m.–9:30 a.m. Education session (90 min)
9:45 a.m.–10:45 a.m. General session panel: Dr. Richard Carmona, Susan E. Docherty, Gloria Caulfield, Susie Ellis, (60 min)
11:00 a.m.–12:30 p.m. Education session (90 min)
12:30 a.m.–3:00 p.m. Lunch and Trade show
3:15 p.m.–4:15 p.m. Keynote: Dr. Joseph Coughlin (60 min)
4:30 p.m.–6:00 p.m. Education session (90 min)

Saturday, October 20, 2018

7:00 a.m.–8:15 a.m. Education session (75 min)
8:30 a.m.–9:45 a.m. Education session (75 min)
10:00 a.m.-11:15 a.m. Education session (75min)

 

icaa 100 members